Wij hebben vakantie van week 30 t/m week 32

Diensten

Machinale metaalbewerking

 

Dankzij ons uitgebreide machinepark bieden wij een zeer divers en breed verspaningspakket aan. Zowel draaiwerk als freeswerk, gestuurd en conventioneel uitgevoerd. Ieder materiaalsoort dat bij ons binnenkomt verlaat onze afdeling als halffabricaat of eindproduct.

Diensten

Constructiewerk

De opgedane kennis en vakbekwaamheid binnen ons bedrijf komen tot uiting in onze diverse producten en projecten. Denk hierbij aan het zagen van een latei tot het maken van complete staalconstructies. De realisatie van tafelframes tot het vervaardigen van trappen t.b.v. woonhuis, kantoor of bedrijfshal.

Constructiewerk van staal of roestvaststaal en van enkelstuk tot meervoudige stukken. Onze uitdaging ligt in een perfecte uitvoering.

Diensten

Onderhoud en reparatie

Het onderhoud van productielijnen en de reparatie van onderdelen behoren tot ons complete pakket. Wij laten u niet achter met een half product. Onderhoud met of zonder tekening, groot of klein, staal of roestvrijstaal. Uw zorg is onze uitdaging!

Diensten

Machinebouw

U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling en productie van dé oplossing op uw vraagstuk. Gezien onze opgebouwde professionele ervaring in de machinebouw kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Machinebouw voor iedere tak van sport, zowel in staal of roestvrijstaal te realiseren. Voor ons maakt dit geen verschil in mogelijkheden.