Diensten

Diensten

Machinale metaalbewerking

 

Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat een zeer divers en breed verspanningspakket aan te bieden. Zowel draaiwerk als freeswerk, gestuurd en conventioneel. Elke materiaalsoort komt bij ons binnen en verlaat onze afdeling als halffabrikaat of eindproduct.

Diensten

Constructiewerk

De opgedane kennis en vakbekwaamheid binnen ons bedrijf komen tot uiting in producten of projecten in de constructieafdeling. Hierbij kunt u denken aan het zagen van een latei tot het maken van complete staalconstructies. Het maken van tafelframe's tot het vervaardigen van trappen t.b.v. woonhuis, kantoor of bedrijfshal.

Constructiewerk, staal of roestvaststaal. Van enkelstuk tot meervoud. Onze uitdaging ligt in de perfecte uitvoering

Diensten

Onderhoud en reparatie

Onderhoud van productielijnen en reparatie van onderdelen zijn ook onderdeel van ons complete pakket in de metaalbewerking. Wij laten onze klanten niet achter met een half product. Onderhoud, met of zonder tekening - groot of klein - staal of rvs. Uw zorg, onze uitdaging.

Diensten

Machinebouw

Door onze opgebouwde ervaringen in de breedte van de machinebouw kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen en produceren van de oplossing van uw vraagstuk op dit gebied. Machinebouw voor elke tak van sport. Machinebouw, in staal of rvs gerealiseerd. Voor ons maakt het geen verschil in mogelijkheden.